4 spôsoby, ako obrniť váš mobilný telefón

 
 
 
 
 
Reklamné okno
 
 
 
 

4 spôsoby, ako obrniť váš mobilný telefón

obal na telefón

 

Nástrahy číhajú na váš mobil spoza každého rohu. Šmykne sa vám a zrazu je na tvrdej zemi či dokonca vo vode. Bum! Roztrieštený displej. Prehnutý zadný kryt. Rozbité tlačidlá. Vyskratovaná základná doska. Ako ho chrániť, aby bol v bezpečí? Predtým, ako ho zabalíte do bublinkovej fólie či vzduchotesného vrecka, pozrite si naše 4 jednoduché, ale účinné tipy na ochranu vášho IPHONU, Samsungu, Huawei, LG či iného smartfónu.

 

 

1. Pevný obal zozadu

Samozrejmosť, poviete si. Máte však možnosť si vybrať. Šmejdy verzus kvalita? Ak vám telefón nepadá z rúk, tak lacný kryt na mobil s atraktívnym dizajnom vám bude stačiť. V opačnom prípade by sme radšej stavili na vyššiu kvalitu.

Možno ste si všimli, že väčšina obalov na mobil v našej ponuke je od spoločnosti Spigen. Je to preto, že tento výrobca už roky experimentuje s odolnými materiálmi a tvarmi, aby zabezpečil dokonalú ochranu pre smartfóny. Vyvíjajú vlastné technológie, ako je napr. Air-Cushion. Ide o vzduchové vankúšiky zabudované do okrajov obalu, aby sa pri náraze nepoškodili. Tak čo, vybrali by ste si radšej ten lacnejší?

 

Obal na mobil

 

Ak ste si tento rok kúpili najnovší Samsung, iPhone alebo model inej značky, určite oň nechcete nedopatrením prísť. Vyberte si svoje puzdro na mobil v našom e-shope. V rámci ponuky nájdete aj obaly na Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+, ale aj kryty na iPhone 7 a iné.

 

2. Ochranná fólia spredu

Už sa vám stalo, že ste si poškriabali alebo rozbili dotykovú plochu na mobile? Stačí nepodarený kontakt s kľúčmi či pád na chodník. Výsledkom sú ryhy a pukliny na displeji. Najlepšou ochranou je preto tvrdené sklo na mobil. Tak zostane displej nepoškodený a všetky odreniny si odnesie fólia.

Ochranné fólie na mobil však nie sú nezničiteľné. Po čase ich treba v závislosti od poškodenia vymeniť. Cena sa pohybuje už od 8 eur, takže žiadna katastrofa.

 

tvrdená fólia

 

3. Zakuklený vo vodovzdornom obale

Ak vám nestačí ochrana proti pádom a škrabancom, ale potrebujete ochranu proti vode, môžete ho obrniť. Správne, takéto vode odolné kryty na telefón sú málinko robustnejšie. Avšak pevne sadnú do ruky a pri páde do pohára, záchoda či do bazéna si budete ďakovať za investíciu. Tieto extrémne odolné obaly sa cenovo pohybujú od 60 eur.

Ak sa rozhodnete nekúpiť takýto obal a mobil vám v budúcnosti náhodou padne do vody, už teraz si radšej prečítajte návod, ako dať prvú pomoc utopenému telefónu.

 

4. V bezpečí domova

Nepotešíme vás, ale poslednou a najúčinnejšou možnosťou je kúpa nového mobilu. A svoju najnovšiu technologickú vychytávku budete držať doma vo vatičke.

 

Oprava mobilu

 

Pamätáte sa na nezničiteľnú Nokiu 3310? Aj dnes existujú telefóny pevné ako kameň. Caterpillar, Aligator či EVOLVEO vyrábajú tlačidlové aj dotykové mobily, ktoré sú spravidla odolné voči vode, prachu a pádom z výšky. Na úkor toho majú niektoré slabší foťák či obmedzený výkon. Vyrobili ich najmä pre ľudí, ktorí pracujú na stavbe či v náročných podmienkach, ale aj pre tých z nás, ktorých prenasledujú časté nehody.

Prajeme vám, aby sa vám nešťastné náhody vyhýbali! Ale ak predsa len niečo, radi zabezpečíme servis vášho mobilu.